Frostfolie

FROSTING – Frostfolie blir ofte brukt på glass i kontorlandskap eller i forretningsbygg. Ofte for å skjerme, men også for å tilføre noe nytt og spennende. Dette kan være hele dekorfelter, striper eller andre mønster som gjerne kan underbygge bedriftsprofilen. Dette er et populært produkt som er veldig stilfullt og føles ofte virkelig som en oppgradering av lokalene. Folien kan også printes på, slik at her er det utrolig mange muligheter til å få til mye kult.

Glass som går fra gulv til tak kan også være en utfordring i forhold til sikkerhet. Det er ikke uvanlig at folk ikke ser glasset og går rett på – noe som kan være litt ubehagelig for å si det mildt – eller kanskje heller litt farlig. Det er ikke mye som skal til for å forhindre akkurat dette, en liten logo eller stripe er nok til at dette ikke skjer.

I dag brukes glass i større utstrekning en tidligere. Det er fint med glass, men av og til ønsker vi ikke gjennomsiktigheten – da er frostfolie genialt, da denne hindrer innsyn samtidig som den tar vare på det kule glassuttrykket. En terrasse eller veranda med rekkverk av glass f.eks. hvor man ønsker å sitte usjenert. Eller det kan også være store glass inn til stue, kjøkken eller tilsvarende. Da kan det f.eks. folieres delvis fra gulv og litt opp på glasset for å skjerme litt. Mange muligheter her.

Spør oss om frosting, vi kan komme med forslag til løsninger og gi deg et pristilbud på dette ferdig montert. Helt uforpliktende selvfølgelig.