Vindusdekor

SKÅREN FOLIEDEKOR – Fasadeglass er fine flater til foliedekor og reklame. Det kan være elementer fra virksomhetens firmaprofil med bilder og budskap som gir en ønsket stoppeffekt og som forteller hva bedriften kan tilby. Kan monteres utvendig og innvendig.

BLENDING – Folie er også en fin måte å blende vinduer mot innsyn i lokalet. Frosted film er ofte brukt i denne sammenheng da den blender samtidig som den slipper lys inn. Den gir også ett dust og rolig uttrykk uten å forstyrre helhetsinntrykket av en fin fasade. Farget folie, folieprint eller Onewayvision kan benyttes om man i tillegg ønsker en større oppmerksomhet. Kan monteres utvendig og innvendig.

FROSTING – Frosted folie blir ofte brukt på glass i kontorlandskap for å skjerme mellom kontorer og inn til møterom etc. Dette synliggjør også glassene og forhindrer dermed personskade. Dette kan være hele dekorfelter, striper eller andre mønster som gjerne kan underbygge bedriftsprofilen. Dette er et populært produkt som er veldig stilfullt og føles virkelig som en oppgradering av lokalene.

FOLIEPRINT – Digitaltrykk på heldekkende folie som monteres utvendig eller på innsiden av glasset. Ingen begrensninger i forhold til hva som ønskes trykket – bruk av farger, bilder etc. alt er mulig.

ONEWAYVISION – Perforert vindusfilm er en printfilm for montering på glass. Utenfra ser man trykket mens innenfra ser man ut gjennom filmen som om den er usynlig. Her får man i pose og sekk, vinduene kan benyttes til reklameformål samtidig som man ikke hindrer utsyn. Ingen begrensninger i forhold til hva som ønsket trykket – bruk av farger, bilder etc. alt er mulig.

Send meg gjerne en forespørsel så lager jeg et forslag med pristilbud. Det er helt uforpliktende og koster ingenting!

Eksempel på Vindusdekor, skåren foliedekor.