Vindusdekor

SKÅREN FOLIEDEKOR – Fasadeglass er fine flater til foliedekor og reklame. F.eks. med elementer fra firmaprofilen med fonter, profilfarger, illustrasjoner og bilder som gir en ønsket stoppeffekt og med et budskap som forteller hva bedriften står for eller kan tilby. Flott og enkelt produkt som kan monteres både utvendig og innvendig.

FROSTING – Frostfolie blir ofte brukt på glass i kontorlandskap eller i forretningsbygg. Ofte for å skjerme, men også for å tilføre noe nytt og spennende. Dette kan være hele dekorfelter, striper eller andre mønster som gjerne underbygger bedriftsprofilen. Dette er et svært populært produkt som er veldig stilfullt og føles ofte virkelig som en oppgradering av lokalene. Folien kan også printes på slik at her er det utrolig mange muligheter til å få til mye kult.

FOLIEPRINT – Digitaltrykk på heldekkende folie som monteres utvendig eller på innsiden av glasset. Her er det ingen begrensninger i forhold til hva som ønskes trykket – bruk av farger, graderinger, bilder etc. alt er mulig.

ONEWAYVISION – Perforert vindusfilm er en printfilm for montering på glass. Utenfra ser man trykket mens innenfra ser man gjennom filmen som om den er usynlig. Her får man i pose og sekk, vinduene kan benyttes til reklameformål samtidig som man ikke hindrer utsyn. Ingen begrensninger i forhold til hva som ønskes trykket – bruk av farger, bilder etc. alt er mulig.

BLENDING – Folie er også en fin måte å blende vinduer mot innsyn i lokalet. Frosted film er ofte brukt i denne sammenheng da den blender samtidig som den slipper lys inn. Den gir også ett dust og rolig uttrykk uten å forstyrre helhetsinntrykket av en fin fasade. Farget folie, folieprint eller Onewayvision kan benyttes om man i tillegg ønsker en større oppmerksomhet. Kan monteres utvendig og innvendig.

Send meg gjerne en forespørsel så lager jeg et forslag med pristilbud. Det er helt uforpliktende og koster ingenting!