Vindusdekor

SKÅREN VINDUSDEKOR – Fasadeglass er ofte fine flater å benytte til foliedekor / reklame. Det kan være virksomhetens logo/firmaprofil og/eller bilder eller annet som gir en ønsket stoppeffekt og som forteller hva bedriften selger. Kan monteres utvendig og innvendig.

BLENDING – Folie er også en fin måte å blende vinduer mot innsyn i lokalet. Frosted film er ofte brukt i denne sammenheng da den blender samtidig som den slipper lys inn. Den gir også ett dust og rolig uttrykk uten å forstyrre helhetsinntrykket av en fin fasade. Farget folie, folieprint eller Onewayvision kan benyttes om man i tillegg ønsker en større oppmerksomhet. Kan monteres utvendig og innvendig.

FROSTING – Frosted folie blir ofte benyttet i helglasset kontorlandskap for å skjerme mellom kontorer og inn til møterom etc. Dette kan være hele dekorfelter, striper eller andre mønster som gjerne underbygger profilen i bedriften om det er ønskelig.

FOLIEPRINT – Digitaltrykk på heldekkende folie som monteres utvendig eller på innsiden av glasset. Ingen begrensninger i forhold til hva som ønskes trykket – bruk av farger, bilder etc. alt er mulig.

ONEWAYVISION – Perforert vindusfilm er en printfilm for montering på glass. Utenfra ser man trykket mens innenfra ser man ut gjennom filmen som om den er usynlig. Her får man i pose og sekk, vinduene kan benyttes til reklameformål samtidig som man ikke hindrer utsyn. Ingen begrensninger i forhold til hva som ønsket trykket – bruk av farger, bilder etc. alt er mulig.